Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » Yleisö odottaa suomalaisia metallibändejä festareille kesällä 2022

Yleisö odottaa suomalaisia metallibändejä festareille kesällä 2022

Suomalaisia metallibändejä odotetaan nousevan lavalle kesällä 2022

Kesää odotetaan jo kuumeisesti ja tämän vuoden festaritarjonta on jo mielessä. Metallimusiikin ystäville onkin jo lupailtu jonkin verran meininkiä tälle kesälle, mutta kuinka paljon suomalaisia metallibändejä päästään tänä kesänä näkemään festareiden lavoilla? On tiedossa, että lipunmyynti on takkuillut jonkin verran ja osa tapahtumista on jouduttu perumaan tältä vuodelta. Näillä näkymin tapahtumia kuitenkin on onneksi luvassa.

Festareille odotetaan suomalaisia metallibändejä, mutta miten käy?

Vuoden 2022 festarikesästä odotetaan aktiivista viime aikojen höllennettyjen rajoitusten jälkeen. Moni kokee maailman olevan jo melko lailla auki parin vuoden kotona oleilun jälkeen. Yleisö saa vihdoin mahdollisuuden kokea lempiyhtyeensä siellä, missä niiden kuuluisikin kesäaikaan olla – lavalla. Festarilippuja on myyty aktiivisesti jo hyvän aikaa ja tapahtumakalentereita seuranneet ovatkin jo ehtineet suunnitella kesänsä viimeisen päälle. Voi vain kuvitella festareiden järjestäjien innon päästä vihdoin tositoimiin.

Vaikka suomalaiset ovatkin festari- ja keikkakansaa ja tätä kesää on odotettu kuin kuuta nousevaa, on lipunmyynneissä nähty kuitenkin melko passiivistakin myyntiä. Nimittäin esimerkiksi Rock in the City jouduttiin jo perumaan vähäisen lipunmyynnin vuoksi. Huonosta musiikkivalikoimasta ei varmasti ollut kyse, sillä listoille oli kiinnitettynä monet suositut rock- ja metallibändit.

Näillä festareilla vietät kesän parhaat päivät

Vaikka osassa festareita lipunmyynti onkin ollut hieman hiljaisempaa, on monen muun tapahtuman liput menneet kuumille kiville. Tänä kesänä metallifanit pääsevät nauttimaan mielimusiikistaan useilla eri festareilla. Ruisrockin liput ovat olleet haluttuja ja paikalle odotetaankin kunnon yleisöä. Tästä kertoo se, että liput saattavat pian jopa loppua. Myös Rockfest myy lippuja täyttä häkää ja paikalle onkin kiinnitetty Suomen suurimpia nimiä, kuten Battle Beast, Beast in Black ja Nightwish. Varaa lippusi jo nyt!

Avainsanat: